Nebuloasa

On roller skates

M-am saturat

Sunt satula de banci care iti promit marea cu sarea si apoi cresc dobanzile de pe o zi pe alta si n-ai ce sa faci altceva decat sa platesti dupa cum iti canta. As lua o pusca si as incepe sa impusc pe rand asa: idioti care circula prin oras cu 200 la ora si cu manelisme la maxim pentru ca sunt smecheri, conducerea BRD pentru ca nu-si instruieste oamenii, clientul care m-a facut sa pierd o ora si jumatate asteptandu-l (si din cauza caruia era sa pierd inca alti doi), angajatii magazinului de langa scara mea care pleaca la 10 jumate desi programul e pana la 11.
M-am saturat sa citesc bloguri in care nu se discuta decat de politica si alegeri, in care singurul mod de a face polemica se pare ca e injuratura scoasa din suflet de roman. Kkt, reveniti-va, fratilor, si bucurati-va de viata, suntem prea tineri ca sa ne pierdem timpul cu prostii.

Si totusi, azi incepe Campionatul European. Sper sa vad cat mai multe dintre meciurile televizate si, de ce nu, chiar o echipa a Romaniei trecuta de grupe. Stiu, da, visez, dar dati-mi voie, ca-s satula de realitatile din jurul meu.

iunie 7, 2008 - Posted by | Calea (mea) Lactee, Gauri negre | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: