Nebuloasa

On roller skates

Din nou cu nervi

De data asta din cauza unui asa-zis prieten..

Ma plimbam eu azi prin oras cand, la un moment dat, ma intalnesc (intamplator) cu un prieten pe care nu-l mai vazusem de ceva vreme. Mai vorbiseram noi la telefon, mai cate un „ce mai faci” pe messenger, no, de astea… Ne tot promiteam solemn ca ne intalnim la o cafa sa mai povestim, dar amandoi suntem ocupati si nu ne prea potriveam programele. Deci, ne intalnim, iar eu (foarte bucuroasa ca ne-am intalnit) ma opresc cu intentia clara de a sta de vorba macar 2 minute. El (insotit de o domnisoara draguta) abia blajmajeste un „ceau” ametit de caldura si trece mai departe de parca as fi fost o cunostinta intamplatoare. Bineinteles, am ramas cu zambetul inghetat pe moaca, in mijlocul trotuarului, gata-gata sa-mi las laptopul sa-mi cada din mana. Ce naiba, ma intrebam eu, ce-oi fi spus, ce-am facut, s-o fi suparat pe mine? Destul de ravasita, plec mai departe, dar mintea imi statea numai la intamplarea de mai inainte, eram chiar contrariata de atitudinea lui. Peste cam o ora, primesc un mesaj, de la el, in care imi spunea ca ii pare rau ca nu s-a oprit, dar era cu prietena si ea e putin cam geloasa. Am simtit ca iau foc: adica, bai idiotule, cat timp ai fost singur am fost buna de prietena, acum nici un „ce mai faci” nu mai merit cand ma vezi pe strada? Dintr-o data am devenit amenintatoare pentru relatia ta, ca pana acum eram prietena care iti dadea bani cand aveai nevoie, care te hranea cand n-ai avut servici doua luni, care te asculta cand te plangeai de una si de alta… Si prietena aia a ta are cumva impresia ca te-ai nascut exact cand ai intalnit-o pe ea? Ca tu, pana in momentul in care soarta v-a indrumat unul catre altul, ai trait ca un pustnic in creierii muntilor?  Ca daca asa crede, sa nu te astepti sa-ti deschid usa cand o sa vii la mine plangand ca nu te intelege, ca nu mai ai libertate, ca nu te ma simti barbat si alte chestii de genul asta.

Pentru ca atunci cand nu o sa mai suporti sa ti se spuna ce sa faci si cu cine, o sa-ti dai seama cat de mult ai gresit cand n-ai stiut sa dai buna ziua unui om care a stiut sa-ti fie alaturi atunci cand ai avut nevoie.

august 12, 2008 - Posted by | Calea (mea) Lactee | ,

3 comentarii »

  1. eh, cretini de-astia pe toate drumurile. noi sa fim sanatosi si la vara cald

    Comentariu de Arhi | august 12, 2008

  2. adevar grait-ai 🙂

    Comentariu de nebuloasa | august 12, 2008

  3. […] tineti minte intalnirea de gradul 0 despre care povesteam acum cateva zile? Am crezut ca s-a terminat acolo. Nici ca ma puteam insela mai tare. Azi dimineata, pe la 10 si […]

    Pingback de Nebuloasa | august 13, 2008


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: